torstai 12. marraskuuta 2015

Glögikausi aloitettu ♥


...tosin jo viime viikonloppuna :)
Kaupasta nappasin jo vuosia sitten hyväksi havaittuja Annas-piparkakkuja.
Kaveriksi vähän Auraa ja viikunamarmeladia.... ♥
Kaupasta oli tosin koko viikunamarmeladi rivistö tyhjä (!), joten ostin pienten purkkien sarjan. Rohkaistuupahan kokeilemaan muitakin makuja :)
 Glögin olin hankkinut jo muutama viikko sitten. Tarkoitus oli ostaa Loimu -vuosikertaglögiä, mutta sitä eivät olleet Alkossa vielä ehtineet laittaa hyllyyn. Otin siis Blossaa.
Pullo on kaunis, miellyttää silmää kovasti. Earl gray-maku kuulosti mielenkiintoiselta.
Jossakin vaiheessa muistin, miltä glögin piti maistua. Kysyin mieheltäkin, että maistuuko tässä tee? Ei maistunut. Ei minunkaan mielestäni. Hyvää se oli, mutta maistui ihan - no, vahvalta glögiltä :)
Voisin ostaa toistekin.
Seuraavaksi kuitenkin Loimua!4 kommenttia:

 1. Vastaukset

  1. Oli se kyllä niin hyvää, että pitää vielä lisää hakea :)

   Poista
 2. Viikunahillo onkin just parasta erilaisten juustojen kanssa nautittuna <3 Mekin ollaan taas aloitettu syksyn mittaan juusto-illat, niitä kun tulee harvemmin kesällä laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Viikunahillo on mulle uusi tuttavuus, vuosi sitten uskaltauduin kokeilemaan. En tiedä, oisko kannattanut... :D Liian hyvää, tänään ostin ison purkin, kun oli tullut lisää :) Ja ne juustot muutenkin. Tässä iässä tarttuvat liian hyvin ihan vääriin paikkoihin.... :D

   Poista

Kiitos ♥

Muumimuki 🤍

Aurinkoinen pakkasaamu ja uusi muumimuki 🤍 Pidän kovasti näistä mukeista, jotka on kuvitettu alkuperää kunnioittaen. Ajatuksissa viliste...