sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Ihanuuksia ♥


Piipahdin taas kerran oman kylämme ihanassa Sisustusliike Dreamsissä.


Joku voi muistaa viime vuotisen postaukseni, jolloin tapasimme paikallisten bloggareiden kanssa. 


Tämä on siitä turmiollinen kauppa, ettei sieltä tahdo päästä tyhjin käsin pois... :D
Putiikin pitäjä Jessica on aivan mahdoton jouluihminen! Kaikkea ihanaa uutta oli hyllyissä, valkoista, rouheaa, blingblingiä, uutta ja tuttua. Kauniisti aseteltuna.
Saisin helposti kulutettua tuolla tunteja vain tutkimalla, mitä kaikkea siellä onkaan.
Edellisellä kerralla muutama viikko sitten olin hieman tuli hännän alla, mutta niin kiire ei ollut, etteikö ostoksia olisi ehtinyt tehdä... Toissa päivänä vein putiikkiin ensimmäistä kertaa myös mieheni ja hän oikeasti tutki kaikkea mielenkiinnolla!

Kun, mulla ei yhtään näitä tyynynpäällisiä ole (...eh!), niin tein silloin aiemmin ihanan löydön ja nappasin viimeisen tämmöisen päällisen mukaani. Kerrankin oli tuuria! 


Perjantaina lähti mukaani tämä ihana Riviera Maisonin kuusenkoriste ♥


Jos tämä ihana kauppa on sinulle liian kaukana, löytyy sieltä onneksi myös verkkokauppa!
3 kommenttia:

  1. Minä herättelin jo joulublogini! =) Sinulla on kaunis blogi, linkitän sen omaani! ;)

    VastaaPoista
  2. En tiiä miksi ei tuu kauheasti sisustusliikkeitä kierrettyä tai no yks syy varmaan on se, että täällä ei niitä ole. Sitten, kun lähtee isompaan kaupunkin, on ihan muut kaupat mielessä. Näin joulun aikaan sisustusliikkeitäkin voisi kuitenkin katsastaa, kun niissä voi olla vaikka mitä hienoja koristeita. Yleensä kierrän vaan kirppareita tai ostan halvempia juttuja ihan vaan tavarataloista.

    VastaaPoista

Kiitos ♥

Muumimuki 🤍

Aurinkoinen pakkasaamu ja uusi muumimuki 🤍 Pidän kovasti näistä mukeista, jotka on kuvitettu alkuperää kunnioittaen. Ajatuksissa viliste...