perjantai 30. lokakuuta 2015

Muumi-keräilylautaset



Onko Muumi -keräilylautaset tuttuja?

Näitä on tullut alkuvuodesta jo yksi kahden lautasen paketti. Nyt bongasin kaupasta toisen setin, jossa tämä jouluinen lautanen onkin oikein kiva :) Pakkaukset ovat vain sen verran arvokkaita, etten ole niitä raaskinut hankkia. Vaikka minulla on Muumimukeja  P A L J O N ja lautasiakin useita, en silti ole varsinainen keräilijä. Kaikki lautaset ja mukit (no mukeista muutama on jemmassa) ovat käytössä.
En silti kiellä, etteikö tämä(kin) lautanen olisi kiva :)

Toisaalta, näitä voi saada myöhemmin myös poistomyynnistäkin, joten ihailen näitä toistaiseksi vain kaupassa :)

Muumi-fanille toki oiva lahjaidea!

2 kommenttia:

  1. Minä ostin ne edelliset, mutta en aio jatkaa säännöllistä keräilyä näiden suhteen. Hinta on mielestäni hieman kohtuuton. Överiksi alkanut mennä koko Muumitouhu : ( Edellisiäkin lautasia myytiin sitten alessa, kun kaikki ei mennytkään kaupaksi kalliilla hinnalla. Lisäksi niitä oli myös mm. Sokoksen 3+1 päivillä hintaan 30 euroa kaksi lautasta. Sillä hinnalla voisi ajatellakin, mutta en tosiaankaan maksa lautasista normihintaa, joka on halvimmillaan noin 60 euroa. Lisäksi haluaisin ainoastaan vain Joulutervehdys lautasen, mutta yksittäisinä näitä ei kaupasta saa (pitää sitten kyttäillä esim. nettihuutokaupoista). Se on kiva, kuten on samaisella kuvalla oleva mukikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. No juu, minä löysin Prisman alennushyllystä ne edelliset puoleen hintaan! Ostin kyllä... :D
      täydellä hinnalla en kyllä millään raaski, niin kovasti en niitä tarvitse :D

      Poista

Kiitos ♥

Muumimuki 🤍

Aurinkoinen pakkasaamu ja uusi muumimuki 🤍 Pidän kovasti näistä mukeista, jotka on kuvitettu alkuperää kunnioittaen. Ajatuksissa viliste...