keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kaapelin JouluSain sähköpostiini erittäin mielenkiintoisen tiedotteen, joka on vapaasti julkaistavissa.
Haluan sen ehdottomasti jakaa teidän kanssanne, koska itsekin innostuin tästä valtavasti!
Tänne on päästävä ♥


Kaapelin joulu –tapahtuma jatkaa Vanhan joulumyyjäisten perinnettä uudella otteella

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli muuttuu suuren joulutapahtuman näyttämöksi joulukuun 12.-21. päivä. Kaapelin joulu –nimeä kantava tapahtuma on luotu jatkamaan Vanhan joulumyyjäisten jättämää aukkoa helsinkiläisten omana joulunalustapahtumana.

Kaapelin joulussa on mukana noin 150 käsityöläistä, joista valtaosa on Vanhalta tuttuja. Myyjäisten lisäksi Kaapelin joulu tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja työpajoja jouluhengessä. Aloite tapahtuman toteuttamiseksi lähti käsityöläisten omasta aloitteesta, myyjien halutessa jatkaa laadukkaan ja tunnelmallisen myyntitapahtuman toteuttamista Helsingissä.

"Olemme ylpeitä saadessamme jatkaa Vanhalla jo yli 30 vuotta sitten aloitettua joulumyyjäisten perinnettä. Pyrimme säilyttämään Vanhan myyjäisten tunnelman, mutta myös uudistamaan konseptia. Kaapelin joulussa on myyjäisten lisäksi joulunalusaikaan sopivaa ohjelmaa ja työpajoja, joissa virittäytyä juhlaan,” kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaavan Kierrätystehdas ry:n toiminnajohtaja Lauri Helle. “Suomen suurimman kulttuurikeskuksen, Kaapelitehtaan, Merikaapelihalli sopii tarkoitukseen loistavasti ilmapiiriltään. Hallin koko mahdollistaa myös useamman myyjän ja sitä kautta kiinnostavan tuotteen mukaan mahtumisen."
Kaapelin joulusta halutaan tehdä perinteitä kunnioittava sekä uusia perinteitä luova joulutapahtuma. Ensimmäisenä vuonna tapahtumaan osallistuu 150 kädentaitajaa ja tapahtumapäivinä järjestetään erilaista jouluun liittyvää ohjelmaa. Suurin osa myyjistä on jo julkaistu ja lista löytyy Kaapelin joulun nettisivuilta. Tapahtuman ohjelmaosuus julkaistaan marraskuun alussa.


Kierrätystehdas ry. on yhdistys,
jonka tarkoituksena on tuottaa kierrätykseen, ekologisuuteen, eettisyyteen ja kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia, tilaisuuksia ja kehityshankkeita sekä jakaa informaatiota näistä teemoista. Näkyvimpänä toiminnanmuotona yhdistys on järjestänyt keväisin Kierrätystehdas –tapahtumaa Kaapelitehtaalla vuodesta 2008. Tänä vuonna Kierrätystehtaassa vieraili 11 000 asiakasta.Kaapelin joulu 12.-21.12.2014 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan mahtavalta - tänne pitää päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ei ole ihan meidän vieressä, mutta junalla pääsisi kyllä kätevästi - toivon kovasit, että ehdin käymään :)

      Poista

Kiitos ♥