sunnuntai 27. lokakuuta 2013

No mutta Blossa!


kuva Ruoka.fi

Katselin tätä eilen Alkossa, kun olin ajatellut viedä Blossan ystävälle kukan sijasta.
Aika ärtsäkkä pullo minun makuun, mutta tarkemmin katseltuna siinähän on perinteisiä ruotsalaisia koristekuvioita, siitä pojot.
Maku on tänä vuonna ruusunmarjaa ja vadelmaa.... Huh.
Valitsin ystävälle jotakin muuta....

Mitä mieltä te olette, onko joku jo maistanut tätä?

Ja tiedättekö, kuinka kauan Blossa säilyy käyttökelpoisena? Mulla kun on unohtunut viime vuotinen pullo tuonne kaapin perukoille....


*edit* kuva poistunut, vaihdettu uusi.

5 kommenttia:

 1. Maistoimme mieheni kanssa blossaa viikonlopulla, eikä ainakaan minun makuuni ole.Aivan liian voimakas/vahva maku pitäisi vedellä laimentaa:)Maistoimme myös Loimua, eikä sekään nyt sytyttänyt, valitettavasti.Parinvuoden takainen blossa jonka makuna oli arabikakahvi oli todella hyvää.Mutta ehkä joku vielä nappaa onhan glökit lisääntyneet valtavasti.T:Hannele

  VastaaPoista
 2. Blossankin ostin, mutta vain Loimua maistoin. Siitä tykkäsin.
  Elokuussa ite join viimevuotista Blossaa;)

  VastaaPoista
 3. Tässäpä mun 'haiseva' mielipide Blossasta: http://jouluttelua.blogspot.fi/2013/10/blossa.html :)
  Tosta säilyvyydestä.. luin jostain, että mitä vahvempi glögi on, sitä paremmin se säilyy. Hajusta myös tietää onko (punaviini)glögi hyvää, se haisee etikoituneelta jos on mennyt huonoksi. Kuulemma avatunkin glögipullon saa säilymään seuraavaan jouluun, jos sen säilyttää kylmässä!

  VastaaPoista

 4. No joo, taitaa jäädä tämän vuotinen Blossa ostamatta... Vastaa siis aika pitkälti odotuksiani ja nehän eivät kovin hyvät olleetkaan ;) Kiitos teille kokemuksistanne :)

  Täytyy joku ilta avata viimevuotinen Blossa, maistamallahan sen tosiaan tietää. Hurjalta tuntuisi muuten vuoden vanhaa avattua glögiä... :)

  VastaaPoista
 5. En oo maistanut, mutta huomasin tuollaisen pullon miehen vanhempien luona. En tosin ajatellut, että se olisi glögiä :)

  VastaaPoista

Kiitos ♥