tiistai 25. syyskuuta 2012

Joulukalenterit


Hobby Hallin uusimmassa kuvastossa oli jo joulukalentereja tarjolla.
Kalentereita bongasin tänään myös Robin Hoodissa.

 Söpösiähän nämä ovat, 
mutta suolaisia hinnaltaan.
Olen kuitenkin päättänyt hankkia
justiinsa sen kalenterin,
minkä lapset haluavat itselleen.
Ei tätä aikaa meillä
enää kovin kauaa kestä...
Viime vuonna voiton vei 
ihan perinteinen 
karkki/suklaakalenteri :)

Miten teillä muilla?

8 kommenttia:

 1. Meillä on saanut lapset valita kans kalenterit. Viime vuonna eivät halunneet,kun tonttu kävi joka aamu. Se on ollut tosi tärkeää.sitä edellis vuonna pojilla oli legon ja tytöillä dumble, hellokitty... Ööö en muista. Sillon tonttu kävi vain adventtina. Taidetaan tänä vuonna tonttuilla kans, saavat kalenterit jos haluavat. Näiden kans vaan kandee olla ajoissa, legokalenterit varsinki loppui nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosiaan joskus kylmä hiki otsalla etsinyt mm. legokalentereita... En voinut kuvitella, että ne olisivat loppuunmyytyjä jo marraskuun alkupuolilla! Pitääkin muistaa kysellä ajoissa kalenteritoiveet :)

   Poista
 2. Meillä on vielä niin pienet lapset, etteivät osaa haluta mitään. Olen tehnyt itse joka vuosi erilaisen kalenterin ja laittanut sinne kaikenlaista pientä ylläriä. Näin mennään, kunnes tilanne muuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma tekemät kalenterit ovat hienoja! Itselläni on siinä kohtaa aina iskenyt pieni laiskuus, vaikka muuten tykkäänkin joulujuttuja puuhailla :)

   Poista
 3. Meillä aiemmmin halusivat suklaakalenterin (yleensä dumlen). Nyt mummo haluaa heille suklaakalenterin ostaa, niitä halvimpia, koska olen tehnyt heille omat. Kiitos kuuluu myös muille blogaajille ym., jotka ovat avustaneet, että luukut saadaan täyteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista olen minäkin saanut hienoja vinkkejä joulupuuhiin ja askarteluihin :)

   Poista
 4. Meillä oli viime vuonna tonttuneiti seinässä, jonka hameessa oli joka joulukuun päivälle pieni tasku ja joka ilta tonttuneiti tiputti taskuunsa pienen yllätyksen tai sitten pienen lapun, mistä yllätyksen voi hakea. Voi sitä iloa, kun yllätystä etsittiin pitkin huoneita! Taidan jatkaa tänäkin vuonna samaa rataa! :)

  ps: ilmoitan itseni samalla uudeksi lukijaksesi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea!
   Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi ♥

   Poista

Kiitos ♥